Avui la Universitat de les Illes Balears i IC Serveis han firmat un acord de col·laboració que obr les portes a múltiples projectes en conjunt. Es tendrà sempre en compte el caràcter social de les nostres labors, així com la defensa i millora de la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda.

Han assistit a l’acte el Rector Doctor Llorenç Huguet, el doctor Jordi Llabrés, vicerector d’Innovació i Relacions Insitucionals, el senyor Lluís Vegas, director de la Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears per part de la Universitat i el senyor Joan Xamena, gerent d’IC Serveis, la senyora Margarita Ferrà, presidenta de l’Associació 4 illes, i el senyor Albert Xamena, responsable de Qualitat i Salut de l’empresa.


Hoy la Universidad de las Islas Baleares e IC Serveis han firmado un acuerdo de colaboración que da pie a la ejecución de múltiples proyectos en conjunto de carácter social. Siempre teniendo en cuenta la defensa y la mejora de la calidad de vida de las personas con diversidad funcional y movilidad reducida.

Han asistido al acto el Rector Doctor Llorenç Huguet, el doctor Jodri Llabrés, vicerector de Innovación y Relaciones Institucionales, el señor Lluís Vegas, director de la Fundación Universidad Empresa de las Islas Baleares, por parte de la Universidad y el señor Joan Xamena, director gerente de IC Serveis, la señora Margarita Ferrà, presidenta de la Asociación 4 Illes, y el señor Albert Xamena, responsable de Calidad y Salud de la empresa.